if you're a bird, i'm a bird

Gillar att jag redan har haft 1 besökare idag, och klockan är bara halv åtta på morgonen! Då är man poppis va. I Sverige då, här är den iof halv elva på kvällen.. Men ingen canadensare här va?

Anyways! Kom hem från Pender/Maria nu, det var asnajs på Pender, såg späckhuggare precis utanför fönstret och allt, och minst femti sälar totalt. Åkte hem till Maria dirr efter färjan, galen familj den där, italienskt of course. När det var dags att sjunga födelsedagssången för Anthony (Maria's son som fyller sju idag), så tog gammelgubben (Maria's svärfar) i av bara bövelen och sjöng på lite halvtaskig (snarare italiensk version av den engelska texten) engelska satt hela kvarteret trodde att det var jordbävning. Freakin' awesomeness!

Oh right, flyttar hem till Maria nu så kanske blir lite, hrrm, halvtaskig(/icke-existerande) uppdatering från och med nu fram tills på måndag igen. Ses kanske tidigare, who knows. Buhbye!


hjälp jag är en fisk

Heeeeeeeejsan! Vi (jag, mamma, Peter, Helene, Anders, Connor & Lena) har vart i deras "stuga" uppe i bergen i Hemlock i två dar nu, där vi gjorde typ ingenting. Badade i en pool typ. När de sa stuga, så såg jag framför mig en liten, trång stuga med brasa och två lössbitna våningssängar typ. Så kommer vi dit och det är en rätt så fancy tvåvåningslägenhet. AZUM! Imorn åker Theresa och ungarna till nånstans (kanske Toronto) för att gå på Theresa's brors bröllop, så då åker jag, mamma, Peter och Helene till Pender Island där min mammas morbror och moster bor. Hos dem ska vi bo i några dagar. Sen kommer vi hem därifrån på måndag, då sover vi här hemma en natt, sedan packar vi vårt pack och styr kosan mot Burnaby där mammas kusin Maria bor, där vi ska bo tills torsdag då mamma och Helene åker till Sverige, och jag bor vidare hos Maria i några dar till innan jag hoppar hem igen. Så, jag har ingen aning om nästa gång jag uppdaterar. Antingen imorn eller på Pender, annars på måndag. Jag skickar röksignaler om jag ser en späckhuggare!






Jag & Helene i poolen i Hemlock





Jag på balkongen i Hemlock



Tagen precis utanför lägenheten i Hemlock



På stranden här hemma



Anders på bryggan i Rocky Point Park



Där fanns det lite musslor om man är sugen



Det fanns lite sjöstjärnor också



Anders, Helene & jag åt glass i Rocky Point Park



Såna här skyltar finns det fler än människor i Vancouver



Huset jag bor i!



GOODBAJ, hörs innan Pender så ses om ett tag aj gäzz.

REJECT

Nu har man precis vaknat (klockan är elva vadåra) och ätit frukost, ska borsta tänderna och sådär och sen ska vi tydligen åka till nån sjö och bada, njaaaa. Vi får väl se, vattnet är kallt och maneter är ekkliga.

Igår gjorde vi inte direkt något speciellt. Jag, mamma, Anders, Lena och Helene cyklade till Rocky Point Park och kollade på tidvattnet, som var för segt för att man skulle kunna se någon skillnad. Men så såg vi en säl! Såna har man inte sett utanför Skansen liksom. Sen åkte vi lite senare på dagen till en annan park och såg en till säl, och så massa kineser som fiskade krabbor.

De dagar jag inte har skrivit på kommer jag faktiskt inte ihåg vad vi har gjort.. Det enda jag minns är att vi kollade på Avatar. Det var typ det minst intressanta vi gjorde på hela dagen, och det enda jag kommer ihåg.

BILDBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMBBBBBBBBB



Lena, jag, Anders, Connor & Helene på en stor späckhuggare



Jag och halva Teresa i skogen efter Lynn Canyon Suspension Bridge



Japanska totempålar



Gasklocka



Connor, Lena, Peter, jag & Anders



Jag & Helene vid gasklockan igen



Ball fontän och en båt och lite segel



Helene, Lena, Anders & jag tog en liten spontantripp till Amazonas häromdagen



På en strand efter Lynn Canyon Suspension Bridge



Jag hittade ett fult lejon i Chinatown



Kinesisk trädgård


Per Gessle is da SHIT yao



(By the way, förra inlägget var inte meningen att vara på engelska.)

it's way out there but i don't care 'cause this is what i wanna wear

So today we went downtown just to get a little familiar I guess and to go see Chinatown. We also saw the torch that was used during the Olympics. Chinatown and the Chinese garden that we visited were pretty awesome. Never seen anything like Chinatown before.

Right now, Anders and Connor are playing videogames right outside my room screaming at each other, while Helene is right in the middle pretending that she actually finds it all interesting. Lena's watching America's Funniest Homevideos, mom's reading something and I'm just strolling around the house doing nothing. Peter and Theresa went out for dinner, it's their anniversary today so.

Anders and Peter in this awesome park that we went to yesterday

twisted but i must insist it's time to get on top of this

Imorse vaknade jag igen av att Misty the cat satt och stirrade på mig en centimeter från mitt ansikte. Mamma kom in och sa att Anders hade vart inne i mitt rum och garvat åt katten, och så hade tydligen Peter vart uppe och jagat möss inatt.

Sedan var det en liten sak som hände inatt. Mamma var den enda som hörde det (förutom Peter och Theresa som var inblandade). När jag precis hade gått upp till Connor's rum för att sova, och Anders, Helene, Connor och Lena satt och kollade på tv, så kom Peter ut ur hans sovrum och skrek åt dem andra att dem skulle gå och lägga sig. Imorse fick vi höra att en björn hade blivit påkörd precis utanför huset. Så Peter och Theresa hade gått ut och Peter ringde polisen som kom. Björnen hade såklart blivit skadad och så sköt dem björnen vid sex imorse. Mamma var den enda som hörde skotten.

Eh. Ja. Fullt normalt.

Jag har by the way fortfarande inte hittat min usb-sladd och misstänker att den kan vara kvar hemma. Isåfall ska mamma posta den hit so no worries.


knock on wood we all stay good 'cause we all live in Hollywood

Första dagen i Canada, screw Sverige alltså, jag åker aldrig tillbaka! Helt sjuk jetlag, har ont i huvudet och hela ansiktet. Idag vaknade jag först av att Misty the cat satt på mitt ansikte, gick sen upp och ritade med Lena. Sedan åkte alla utom Connor till Lynn Canyon Suspension Bridge, en mindre variant (men lika hög) av Capilano Suspension Bridge. Var inte läskigt alls, det tyckte dock mamma och Helene. Åkte sen hem, de vuxna handlade och jag, Helene, Connor, Lena och Anders satt ute och spelade kort och åt isglass.

För er som inte vet; jag bor hos min mammas kusin Peter och hans familj (frun Theresa och barnen Anders, Connor och Lena). Min mamma och min syster Helene är här i två veckor.

Har inte hittat min usb-sladd än så, men har lite bilder från Lynn Canyon som jag ska lägga upp sen.

Capilano Suspension Bridge

gött kött

Sista dagen/natten i Sverige. Var lite sorgligt med sista jobbdagen, men bästa jobbdagen hittills också! Så typiskt mig att bli bäst på slutet. Det får bli storslagen comeback i mars alltså! Klockan tio imorgon bitti går planet från Arrrlanda. Ses i det förlovade landet i norr!

GRYM låt:

Blessa mig mucho, jag kan inte vara utan. Strö lite socker på mig som bara du kan.


you're just another brick in the wall

Igårkväll kollade jag och Molle först på Sweeney Todd, vart lite uppskrämda, och sen för att skrämma upp oss lite till så satte vi på Mean Girls. Gud, vad jag älskar den filmen. Regina George in ma hat forevah liksom.

Två sista dagarna i Sverige på ett halvår, vad gör man? Jo, man jobbar!!!!!! I alla fall om man heter Rebecka Bohlin och är smått dum i huvudet som säger till chefen att man ska visst jobba tisdag och onsdag. Ingen återvändo. Nu ska jag käka upp mammas födelsedagschoklad och fixa till mig. Gooooodbaj!

Gissa om jag älskar den här filmen. Bisarr nästan-medeltidsfilm med mina favoritskådisar och min favoritregissör i en och samma smet. AWESOME!


2300 Rhythm Nation

G'Morron! Ne, jag vaknade faktiskt inte nu. Jag har varit på Forum i hundra timmar med mamma och köpt kläder, bland annat en stickad tjocktröja. Och när hade jag tänkt använda den? Totalt onödig eftersom jag svettas som en jag vet inte vad året runt.

Nu tänkte jag och mamma åka och träna på Friskis & Svettis, sen ska jag kolla på film med Molle. Mean Girls, The Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood och Thelma & Louise, GAAALPOWAAAAHHH


visdomsord

Varför va normal när man kan va sjuk i huvudet?


heart of glass

Tänkte ba säga att jag planerar att gå och sova nu. Och det är fan inte ens nästa dag än. Har inte släckt lampan före tre på hela sommarlovet, men tänkte att jag kanske skulle ha lite ordentlig sömn någon gång. Vad jag nu ska med det till, jag är lika awesome trött som pigg. Nu kom jag iochförsig på att jag skrev "g'natt" i förra inlägget. Aja. Eller ska jag sitta uppe och prata med Nora-Snora? Time will tell. HEIDO!


blessa mig mucho, jag kan inte vara utan

Tänkte bara passa på och säga att denna blogg kommer vara något censurerad då min mor, mina mostrar och eventuellt mina morbröder och min brorsa och min syrra (hela tjocka släkten med andra ord) kommer läsa detta. Så alltså kommer ni ej finna bilder på mig där jag röker allt möjligt här. Ikväll startar packningen. G'natt!

Najs bild nedåt (Per Gessle)


puls

Hejsan hoppsan faderallera! Jag heter Rebecka Bohlin och här i mitt garage tänkte jag skriva om min lilla tripp till Vancouver (Canada för er som är lite sämre på geografi och allmänbildning). I den lilla/stora/mellan staden/byn/hålan Port Moody ska jag bo hos min mammas kusin Peter och hans familj och plugga i en high school som heter Port Moody Secondary School (som förkortat blir PMS, kul va?). Vi åker den nittonde, idag är det den femtonde, och jag stannar till den 22;nde december tror jag att det var. Tjoflöjt!

 <---- Jag

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0