i throw my hands up in the air sometimes

Hejsan hoppsan i lingonskogen! Har precis kommit hem fran en jaktig dag (vi har bara handlat mat typ men jobbigt, d'uuuhh). Hamtade ocksa Luca fran ett party och ar sa matt att jag knappt kan rora mig, och nu star Maria och lagar middag. Ska satta mig dar nere och kolla pa Jonas Brothers med killarna, alskar Disney Channel, haha! Nu ska jag fa varm oboy av Maria ocksa. Ojojoj.


Kommentarer
Postat av: Susanne

hej Beckis!



Hur har du det egentligen? Det låter inte som att det är så kul där hemma? Om du vill så maila mig gärna, jag var ju i Stuttgart som au-pair ett år när jag var 19 och bodde hos en familj där jag inte trivdes...



Kram S (du vet, hon som är gift m David!)

2010-09-13 @ 10:52:24
Postat av: Carole

Hej!

Jag förstår att du "throw up your hands in the air" nu? :-) Skönt att läsa ditt betydligt mer positiva inlägg! Och du ska veta att Timmy är avis på dig, han vill också flytta till Maria och gosa med hundarna och spela spel med killarna! :-)



Hälsa Maria och Emanuel från oss! Och hälsa Matteo detta: Matteo: "What you doing?" Maria: "I´m cleaning" Matteo: "Oh"...he he he....Fråga Maria vad jag menar med det, jag kommer aldrig glömma lilla söta söta Matteo som alltid sa "Oh"...Cutie!!



Kram!

2010-09-13 @ 20:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0